Mikä olen miehiäni

Olen Lappeenrannassa asuva, savolais-karjalaisen syntyperän omaava maapallon asukas. Rakkauteni universumia, luontoa ja arvostus kaikkea elollista kohtaan sekä näiden välinen symbioosi ovat tärkeimpiä arvojani ja siihen pohjautuu elämänfilosofiani.

Olen työskennellyt yli 20 vuotta kansainvälisissä työyhteisöissä IT-alalla konsulttina sekä lukuisissa päällikkö tehtävissä. Lisäksi harrastusten / vapaaehtoistyön puitteissa toimin useissa eri järjestöissä sekä paikallisella että valtakunnan tasolla johtotehtävissä.

Minulla on vankka kokemus projektityöskentelystä, tapahtumien organisoimisesta, ihmisten kouluttamisesta, sekä yritys- että henkilöasiakaspalvelusta ja monesta monesta muusta asiasta. Tarkemmin noista CV:ssäni.

Suurimpia intohimojani on kuitenkin valokuvaus, jota olen tehnyt joka päivä jo 8 vuoden ajan valokuvapäiväkirjani muodossa. Minulla on silmä lukea valoa, tilanteita, maisemaa ja tunnelmaa. Näistä elementeistä syntyy upeita valokuvia, joista Portfolio sivuillani muutamia esimerkkejä.

Scroll Up